Dr. Hauschka haarverzorging

Haarverzorging & hoofdhuid
Dr. Hauschka haarverzorging

“Wat een prachtig glanzend haar” is een graag gehoord compliment. Ons welzijn hangt vaak samen met de conditie van ons haar – dat merken we op een bad hair day. Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Die maakt deel uit van het menselijke organisme en onze conditie komt dan ook tot uitdrukking via de hoofdhuid en het haar. De haarverzorging van Dr. Hauschka draagt bij aan het harmoniseren, verstevigen en stimuleren van beide. Daarom werkt ons haarverzorgingsconcept waar blijvend mooi haar begint: bij de hoofdhuid.

De nieuwe Dr. Hauschka haarverzorgingsproducten houden rekening met de behoeften van de hoofdhuid en bieden een 100 % natuurlijke verzorging. Ze activeren de hoofdhuid, geven het haar een zachte glans en een natuurlijk gevoel. Voor elk haartype, zonder siliconen.

Reinigen, verzorgen en versterken – onze drie basisregels gelden ook voor de haarverzorging

Net zoals bij de gezichts- en lichaamsverzorgingproducten put ook het haarverzorgingsassortiment zijn heilzame werking uit planten. We hanteren voor de haarverzorging dezelfde principes als bij onze gezichtsverzorging – reinigen, verzorgen, versterken – voor blijvend mooi haar.

Reinigen.

De nieuwe Shampoo reinigt zeer zacht en bereidt je haar voor op de volgende haarverzorgingsstap. De Dr. Hauschka Shampoo is geschikt voor elk haartype en voor dagelijks gebruik. Onze Shampoo vergezelt je met zijn frisse geur van citroen, bergamot en groene munt.

Verzorgen.

De Dr. Hauschka Conditioner verzorgt en beschermt, en geeft je haar glans en veerkracht. Ook de geur van de Conditioner, van witte vanillebloesem, kokos en ylang ylang, draagt bij tot het verzorgende aspect. Onze Conditioner zonder siliconen is geschikt voor elk haartype, in het bijzonder lang, beschadigd, droog of dof haar en bij gespleten punten.

Versterken.

Onze vetvrije Haarlotion versterkt, activeert en reguleert de hoofdhuid. Het verfrissende en vitaliserende karakter van de Haarlotion wordt benadrukt door de groen-aromatische geur.

Onze Haarolie versterkt en reguleert de hoofdhuid – zowel bij droog als vettig haar en heeft de geur van etherische rozemarijnolie. De Haarolie zonder siliconen is bijzonder geschikt voor dof, droog, broos, gekleurd of gepermanent haar.

Werkzaam door de heilzame kracht van planten

Onze cosmetica bevat 0% minerale oliën, siliconen, PEG en synthetische conserveringsmiddelen. Enkel 100% natuurlijke grondstoffen. Neem is bijvoorbeeld een belangrijk heilzaam plantaardig component in de samenstelling van onze haarverzorgingproducten. De neemboom wordt 40 meter hoog – zijn wortels gaan dubbel zo diep in de aarde. De eigenschappen ervan maakt dat onze haarproducten stevigheid, stabiliteit en vitaliteit geven aan de haarwortel. Een andere belangrijke plant in onze haarverzorging is rozemarijn. Hij activeert met zijn warme karakter het stofwisselingsproces en beschermt het haar zo voor schadelijke invloeden van onze hedendaagse leefomgeving.

Waarom rozemarijn, neem en kikkererwten hun intrede doen in de Dr. Hauschka haarverzorging – Marie Calas, hoofd van de galenische ontwikkelingslaboratoria van Dr. Hauschka, vertelt over de aard van de planten.

 

 

 

Bron:

Dr. Hauschka

https://www.drhauschka.nl/haarverzorging/

Instagram
WhatsApp