The Ohm Deodorant

Deodorant in de vorm van poeder en crèmes

Als je aan deodorant denkt, denk je aan een spray, roller of stick. Maar wist je dat de poeder- en crème deodoranten steeds populairder worden? Deze varianten kennen verschillende voordelen, zoals minder kans op vlekken in je kleding en een betere geurbestrijding. In dit artikel delen we alle positieve aspecten omtrent crèmes en poeders. Hierna wil je niks anders meer!

Elke dag deodorant

Deo is iets wat de meeste mensen dagelijks gebruiken en waar velen niet meer zonder kunnen. Voor de meeste mensen is het een vanzelfsprekende stap tijdens de ochtendroutine. Het zorgt ervoor dat je geen last hebt van nare geurtjes en geeft je een zelfverzekerd gevoel tijdens je dagelijkse activiteiten. Je wil daarom het beste van het beste, zodat je oksels goed beschermd zijn tegen het zweet en je de hele dag door fris blijft ruiken.

Voordelen van poeders

Misschien ben je wel tevreden met je spray of roller en niet op zoek naar een nieuwe deo. Toch is een poeder of crème van het merk Ohm het proberen waard. Beide varianten bieden enkele voordelen ten opzichte van de ‘normale’ veelvoorkomende sprays en sticks. Dit zijn de voordelen van een deodorant in een poedervorm:

  • Absorptie van vocht: poeders hebben de neiging om zweet beter te absorberen en de huid droog te houden.
  • Geurbestrijding: de verschillende geuren van poeders kunnen onaangename geuren absorberen en maskeren.
  • Minder kans op vlekken: een poeder is niet vloeibaar, waardoor er minder kans is op vlekken op kleding.

Voordelen van crèmes

Niet alleen de poedervorm kent verschillende voordelen ten opzichte van sprays en rollers, ook de crèmevariant is een fijne optie. De laatste jaren wordt deze variant steeds populairder door fijne kenmerken zoals:

  • Zachte consistentie: de zachte, niet-kleverige substantie van een crème kan gemakkelijk op de huid worden aangebracht. Het is comfortabel, laat geen sporen achter en voedt de huid.
  • Geurcontrole: de verschillende geuren van crème deodoranten houden onaangename lichaamsgeuren goed tegen.
  • Langdurige bescherming: de meeste varianten van crèmes zijn de hele dag effectief en bieden langdurige bescherming.

Natuurlijke ingrediënten

Bij De Rode Pilaren worden deo’s in de vorm van poeders en crèmes verkocht die zich naast de textuur en toepassingsmethodes ook op een andere manier onderscheiden.
Beide versies zijn namelijk gemaakt van natuurlijke, biologische ingrediënten. Er wordt tijdens het creatieproces geen gebruikgemaakt van dierproeven en de producten gaan een lange tijd mee. Daarnaast zijn de ingrediënten voedend voor de huid omdat ze essentiële oliën bevatten. Ze hydrateren en verzachten je huid. Mensen die gevoelig zijn voor agressieve chemicaliën, aluminium, parabenen en andere synthetische ingrediënten kunnen daarom beter voor een natuurlijke poeder of crème kiezen. De ingrediënten staan netjes vermeld in de productdetails.

Deo kopen bij de Rode Pilaren

De effectiviteit en het comfort van een deodorant kunnen per persoon variëren. Je weet nooit zeker of je huid ergens goed op reageert en het type deo jouw huid goed beschermt tegen nare geurtjes. Daarnaast heeft iedere persoon een eigen voorkeur voor de geur van het product. Gelukkig is dat bij De Rode Pilaren geen probleem! Ons Ohm deodorantenassortiment bestaat uit verschillende geuren die allemaal heerlijk ruiken, de huid vochtvrij houden en optimaal beschermen tegen vervelende geurtjes. Kies voor een natuurlijk antitransparantmiddel in de vorm van een poeder of crème. Je wilt nooit meer anders! Heb je vragen? Neem contact op, bij De Rode Pilaren helpen we je graag!

Instagram
WhatsApp