Zo houd je je huid stralend en glad

Tijdens de wintermaanden is het extra belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen. Kou is namelijk een boosdoener voor je huid. Maar hoe houd je je huid stralend en glad, het hele jaar door?

Verwarmt en ontspant

Gevoelige spieren? Giet een paar druppels Arnica Sport Massageolie in je handpalm en masseer langzaam in op de vochtige huid. Arnica werkt verwarmend en ontspannend. De massageolie is daarom al jarenlang de favoriet van (top)sporters, masseurs en fysiotherapeuten.
 

Geeft energie

Een frisse boost na het sporten! Arnica Sport Douchegel met biologische Arnica reinigt en verzorgt je huid mild. En de stimulerende geur van rozemarijn en lavendel geeft je nieuwe energie. Ook fijn na een lange werkdag.
 
 

Zacht voor je huid

Een warm bad helpt je ontspannen. Voeg een scheutje Arnica Sport Bad toe en ervaar het herstel van je spieren en gewrichten. De etherische oliën van rozemarijn en lavendel brengen je mentaal weer op kracht.
 
 

Verkoelt en herstelt

Eerste hulp bij gevoelige spieren na het sporten? Arnica Sport Gel heeft een hoog gehalte Arnica extract. Zo verkoelt de gel de huid en bevordert het de doorbloeding. Helpt ook bij blauwverkleuring van de huid.
 
 
Bron:
Weleda.nl
 
 
 
Instagram
WhatsApp