Alles over… de duurzame nagellak van Boho cosmetics

Je handen zijn je visitekaartje. Daarom wil je ze goed verzorgen met een voedende handcrème. En het oog wil ook wat. Wat dacht je van een mooi kleurtje op je nagels? Maar de ene nagellak is de andere niet. Bij De Rode Pilaren kiezen we graag voor de nagellakken van het Franse make-upmerk Boho. We vertellen je graag meer over dit duurzame merk!

Flower power

Boho is niet zomaar een make-upmerk: het is het snelst groeiende en meest kleurrijke ECO-make-upmerk van Europa. De producten zijn volledig natuurlijk. Het motto? Green style, happy life, lucky planet. Deze visie ontstond niet zomaar. Boho haalt de inspiratie voor hun producten uit de jaren ’60, waarin de flower power generatie ervoor pleitte dat mensen meer in eenheid moesten gaan leven met de natuur. Kenmerkend voor deze periode zijn dan ook kleurrijke patronen, bloemen in het haar, vrijheid en blijheid. Boho cosmetics staat dan ook voor sprekende kleuren waarmee jij het allermooiste uit jezelf naar boven haalt.

Duurzaam én betaalbaar

Maar dat is niet alles: duurzaamheid staat bij Boho cosmetics hoog in het vaandel. Toen het merk werd opgericht, heerste het idee dat duurzame producten op biologische basis erg duur waren. De professionals van Boho cosmetics wilden dit patroon doorbreken. Het moest anders. Duurzame cosmetica moest betaalbaar worden, maar zonder dat er concessies werden gedaan aan kwaliteit. Met deze visie heeft Boho cosmetics een breed scala aan cosmeticaproducten ontwikkeld, waaronder een prachtig aanbod aan verschillende nagellakken.

De feiten

Maar wat maakt de nagellak van Boho dan zo duurzaam? We zetten een aantal feiten voor je op een rijtje:

  • De nagellakken van Boho cosmetics bevatten 67,5% tot 73,5% natuurlijke ingrediënten. Daardoor krijgen je nagels niet alleen een prachtig kleurtje; de lak verzorgt ze ook nog eens.
  •  De 9-Free nagellakken van Boho zijn vrij van tolueen, formaldehyde, dibutylphthalate, hars van formaldehyde, parabenen, xylene, kamfer, styreen en benzophenone-1.
  • De 10-Free nagellakken van Boho zijn vrij van tolueen, formaldehyde, dibutylphthalate, hars van formaldehyde, parabenen, xylene, kamfer, styreen, colophony rosin en benzophenone-1.
  •  Boho cosmetics doneert 1% van de omzet aan verschillende duurzame fondsen. Hiermee draag je bij aan milieubescherming en de herbebossing van Frankrijk.
  • Alle cosmeticaproducten van Boho cosmetics zijn dierproefvrij.

    Daarnaast zijn de Boho nagellakken ook nog eens geschikt voor veganisten en kun je de lak veilig gebruiken als je zwanger bent. De sneldrogende formule bevat bovendien een filter om verkleuring van de nagels te voorkomen.

Rode Pilaren

Met Boho cosmetics creëer je een win-win situatie; het mooiste uit de natuur wordt gebruikt om jou nog mooier te maken, en wanneer jij jezelf dan mooi maakt, blijft de natuur ook weer mooi! Meer weten? Loop maar eens langs bij Drogisterij De Rode Pilaren om je vrijblijvend te laten informeren. Ons kundige team staat voor je klaar!

Instagram
WhatsApp