Decoratieve Cosmetica

Zeg, hoe tevreden ben jij met je huidige decoratieve cosmetica merk? Rare vraag misschien! Maar als je bedenkt dat veel mensen een product kiezen van een merk en daar hun hele leven trouw aan blijven, is het toch de moeite waard om er eens goed over na te denken. Het leven staat niet stil en er worden voortdurend nieuwe producten gemaakt die mogelijk meer bij jou passen. Als je jouw make-upmerk kritisch bekijkt, wat zie je dan? Dekt het voldoende en is het de juiste kleur? Of is het net niet wat je wilt en heb je geen zin om verder te kijken? Je kunt er op veel andere manieren naar kijken, bijvoorbeeld of het jouw natuurlijke ik-heid naar de voorgrond haalt of te sterk is, waardoor het meer op camouflage lijkt. Zonde!

Een andere manier van kijken is de ingrediënten onder de loep nemen. Natuurlijke make-up heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt in aanbod en kwaliteit. Geen (zachte) nagellak meer die snel krast of foundation die je niet de eigenheid geeft van je huid. En vooral: geen onnodige ingrediënten die de huid belasten. De ingrediënten worden namelijk steeds beter en naast bestaande merken zoals Annemarie Börlind, Dr. Baumann, Weleda en Dr. Hauschka veroveren nieuwe merken steeds meer terrein.

Een van die merken is Bo-ho, een Frans cosmeticamerk dat uitblinkt in enorm smaakvolle natuurlijke producten, zoals nagellak gebaseerd op het 10-free concept. Dit is een nagellak zonder tolueen, formaldehyde en het hormoonverstorende trifenylfosfaat, om er maar een paar te noemen. Verder heeft het een complete lijn aan natuurlijke make-up, zoals oogschaduw en lippenstift. Het is een merk dat dierproef-vrij is, ecologisch verantwoord en qua kwaliteit superieur is. Daar houden we van! In onze nieuwe Health & Beautysalon begrijpen we namelijk wat schoonheid betekent en hoe we dit kunnen accentueren. We maken hierbij gebruik van producten van de hoogste kwaliteit, maar wel op natuurlijke basis.

De behandelingen lopen uiten van een verwenbehandeling tot het behandelen van huidproblemen. Omdat onze schoonheidsspecialistes ook orthomoleculaire kennis hebben kan het probleem ook dieper worden aangepakt dan slechts de huid. Wist je trouwens dat acné bij vrouwen vaak het gevolg is van een te hoog gehalte aan testosteron, waardoor de talgklieren te snel werken? Om dit weer uit te balanceren zijn er verschillende kruidenextracten beschikbaar die je kunt gebruiken naast de behandeling.

Zou je graag een gedegen huidanalyse willen krijgen of advies willen over natuurlijke cosmetica? Het professionele team van De Rode Pilaren staat voor je klaar.

Instagram
WhatsApp