Annemarie Borlind productenwereld

Verschillende huidtypes en huidbeelden hebben verschillende zorg nodig. Bij ANNEMARIE BÖRLIND spelen we met onze systeem­verzorgings­producten en speciale verzorgings­producten in op deze individuele behoeften. We onthouden ons daarbij van schadelijke stoffen en synthetische geuren.

Zuiverende verzorgingslijn bij een onzuivere, vette huid

Huid die gevoelig is voor onzuiverheden heeft een verzorging nodig die regulerend werkt en de teint helderder maakt. De systeemverzorgingslijn PURIFYING CARE met antibacteriële werking is afgestemd op de behoeften van de onzuivere, vette huid van alle leeftijden.

Versterkend, kalmerend biologisch duizendblad helpt gericht tegen huidonzuiverheden. Het huidbeeld wordt verfijnd en het ontstaan van nieuwe onzuiverheden wordt voorkomen. Voor een heldere, frisse teint.

Verdraagzaamheid en werking wetenschappelijk bevestigd. Veganistisch. Zonder derivaten van minerale oliën. Zonder genetisch gemanipuleerde planten.

Bekijk hier het hele purifying care assortiment

 

Pre-Aging verzorgingsserie bij een normale tot droge huid

Zelfs de huid vanaf 20, die nog vol veerkracht zit, heeft een op haar afgestemde verzorging nodig die tegen voortijdige huidveroudering beschermt (Pre-Aging). Want een actieve leefstijl, stress en slapeloosheid gaan niet ongemerkt aan haar voorbij: vale huid, de eerste droogterimpeltjes en schaduwen rond de ogen zijn de ongewenste bijverschijnselen.

De systeemverzorgingsserie ENERGYNATURE – System Pre-Aging met een exclusief door ANNEMARIE BÖRLIND ontwikkelde werkzame stof uit de stamcellen van de Zwartewoudroos evenals biologische cafeïne, mentholderivaat, een fytonutriënt uit de tuinkers en hesperidine uit de bittere sinaasappel helpt om vermoeidheidsverschijnselen te verminderen en te verbergen door een extra energie- en vochtboost. Voor een natuurlijk stralende teint.

Verdraagzaamheid en werking wetenschappelijk bevestigd. Zonder derivaten van minerale oliën. Veganistisch. Zonder genetisch gemanipuleerde planten.

Bekijk hier het hele energynature assortiment

 

Egaliserende verzorgingslijn bij gemengde huid

Een gemengde huid heeft een verzorging nodig die het evenwicht herstelt. De systeemverzorgingslijn GEMENGDE HUID reguleert de vet- en vochthuishouding van de gemengde huid vanaf 20 jaar: normale en droge huidpartijen ontvangen waardevolle hydratatie, de T-zone van voorhoofd, neus en kin wordt gezuiverd en gematteerd.

Innovatieve texturen die de natuurlijke huidstructuur imiteren, versmelten onmiddellijk met de huid en verlenen deze hydratatie en verzorging, zonder een olieachtige glans achter te laten. Natuurlijke bestanddelen als groene thee en algenextract verfijnen het huidbeeld en beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering. Voor een matte teint.

Verdraagzaamheid en werking wetenschappelijk bevestigd. Zonder derivaten van minerale oliën. Zonder genetisch gemanipuleerde planten.

bekijk hier het hele combination skin assortiment

 

Bij plooitjes en de droge huid

Nog voordat de eerste rimpels zichtbaar worden door vochttekort, voelt de huid merkbaar gespannen aan. De huidverzorgingslijn ROSENTAU is dan de ideale hulp. Door een combinatie van werkzame stoffen van waardevolle plantenextracten worden de collageen vezels weer gestimuleerd om meer vocht te vormen. De huid is stevig en glad.

bekijk hier het hele rosentau assortiment

 

 

Kalmerende verzorgingsserie bij een gevoelige huid die herstel nodig heeft

Een gevoelige huid heeft speciale verzorging nodig: onze ZZ Sensitive-serie bevat optimaal op elkaar afgestemde werkzame stoffen voor de eisen van een jonge huid of een huid die al herstel nodig heeft. Voor een gekalmeerde huid zonder irritaties.

Als het immuunsysteem van de huid verstoord is, kan dit leiden tot spanningen en irritaties. Ons innovatieve pre- en probiotisch werkzame complex reguleert de eigen bescherming van de huid en brengt de huidflora weer in balans.

Verdraagzaamheid en werking wetenschappelijk bevestigd. Zonder derivaten van minerale oliën. Zonder genetisch gemanipuleerde planten.

bekijk hier het hele ZZ sensitive assortiment

 

 

Verfrissende verzorgingslijn voor een vochtarme huid

Een mooie, soepele huid heeft vocht nodig: wanneer het watergehalte daalt, wordt de huid ruw en verschijnen er meer droogterimpeltjes. De huid boven de 30 heeft verzorgingsproducten nodig die vochtgebrek intensief tegengaan en vocht opslaan. Een goed gehydrateerde huid behoudt haar elasticiteit langer.

De veganistische systeemverzorgingslijn AQUANATURE biedt verzorging met vochtreservoir bij de eerste rimpels en een vochtarme huid met behoefte aan regeneratie. Stamcellen van de papyrusplant en andere waardevolle, natuurlijke verzorgende substanties voorkomen droogterimpels en ondersteunen de elasticiteit van de huid. Voor een gladdere, stralende teint.

Verdraagzaamheid en werking wetenschappelijk bevestigd. Zonder derivaten van minerale oliën. Veganistisch. Zonder genetisch gemanipuleerde planten.

bekijk hier het hele aquanature assortiment

 

 

Vitaliserende verzorgingsserie voor de huid die moet worden geregenereerd

Biologische factoren, maar ook gebrek aan slaap en stress verminderen het natuurlijke regeneratievermogen van de huid vanaf 30 jaar. De eerste tekenen van huidveroudering worden zichtbaar, de teint wordt matter en minder elastisch. De huid heeft nu gerichte, effectieve verzorging nodig die regenereert en het gebrek aan vitaliteit en elasticiteit aanvult.

De systeemverzorgingsserie LL REGENERATION maakt gebruik van het LL-biocomplex met een zuiver plantaardige werking waarop patent is aangevraagd. De combinatie van waardevolle, natuurlijke verzorgende stoffen bevordert de regeneratie en stimuleert aantoonbaar de celvernieuwing. Voor een zichtbare strakkere en gevitaliseerde huid.

Verdraagzaamheid en werking wetenschappelijk bevestigd. Zonder derivaten van minerale oliën. Zonder genetisch gemanipuleerde planten.

bekijk hier het hele ll regeneration assortiment

 

 

Anti-aging-verzorgingslijn bij een veeleisende huid

De veeleisende huid heeft verzorging nodig die verschijnselen van huidveroudering tegengaat. De systeemverzorgingslijn SYSTEM ABSOLUTE verbetert de elasticiteit en de spankracht van huid boven de 40 en helpt om rimpels minder diep te maken. Groenwierextract, ingebed in een 3D-matrix van werkzame stoffen uit de taraboom, activeert de productie van collageen en elastine gedurende een langere periode. De huiddichtheid wordt verbeterd, rimpels worden verminderd. Afhankelijk van de behoeften van uw huid, kiest u bij dag- en nachtverzorging tussen een lichte en een rijke textuur.

Anti-aging-verzorging voor een zichtbaar strakkere, gelijkmatige teint.

Verdraagzaamheid en werking wetenschappelijk bevestigd. Zonder derivaten van minerale oliën. Zonder genetisch gemanipuleerde planten.

bekijk hier het hele system absolute assortiment

 

 

Revitaliserende verzorgingslijn bij rijpe huid

NATUROYALE begeleidt een mooie huid op weg naar de toekomst. De anti-aging-productlijn ondersteunt de uitstraling van de vrouw die veel heeft bereikt en nu haar evenwicht gevonden heeft. Deze vrouw staat open voor nieuwe dingen en weet wat goed voor haar is. Ze geeft haar schoonheid een heel eigen invulling, zowel nu als in de toekomst. Zelfbewust. Verzorgd. Geïnspireerd.

De sleutel van het succes van de productlijn NATUROYALE is het Biolifting Complex. Dit complex slaat een brug tussen geselecteerde verzorgende stoffen uit de natuur en de actuele kennis uit de wetenschap. In combinatie met witte truffel activeert het de regeneratie van de huid en stimuleert de vernieuwing van cellen. Bij een dagelijks gebruik realiseren de vijf producten een verbazingwekkend lifting-effect. Na een korte tijd is de huid op natuurlijke wijze strakker, gladder en gehydrateerd. Merkbaar en zichtbaar. Voor permanente schoonheid, ook in de toekomst.

Verdraagzaamheid en werking wetenschappelijk bevestigd. Zonder derivaten van minerale oliën. Zonder genetisch gemanipuleerde planten.

 
 
 

Speciale verzorging voor een natuurlijk mooie huid.

Met de extra producten van de SPECIALE VERZORGING kunt u voor de dag- en nachtverzorging van de ANNEMARIE BÖRLIND systeemverzorgingslijnen gericht producten aanvullen of vervangen.

De effectieve innovaties bieden een intensief verzorgende werking, toegesneden op uw persoonlijke huidtype

Bekijk hier het hele assortiment van de aanvullende verzorgingsproducten

 

ANNEMARIE BÖRLIND staat voor aantoonbaar werkzame natuurcosmetica, die wij door innovatief en duurzaam handelen ontwikkelen uit unieke grondstoffen.

  • Met plantenextracten uit een gecontroleerd biologische teelt
  • Water uit een eigen diepe bron
  • Bevestigde werkzaamheid
  • Zonder dierextracten
Instagram
WhatsApp