Kom langs tijdens de make-upadviesdagen!

Zeg eens, hoe tevreden ben jij met de cosmeticamerken die jij op dit moment gebruikt? Dat is misschien een rare vraag, omdat je er niet bij stilstaat. Maar veel mensen kiezen een product van een bepaald merk en blijven daar jarenlang, zo niet hun hele leven, aan trouw. Dan is het toch de moeite waard om er eens bewust over na te denken. Tijdens de make-upadviesdagen, bijvoorbeeld!

 

Kijk eens kritisch

Het leven staat niet stil en er worden voortdurend nieuwe producten gemaakt. Producten die mogelijk meer bij jou passen. Kijk eens kritisch naar je cosmetica. Wat zie je? Dekt het voldoende, en is het de juiste kleur? Of is het net niet wat je wilt en heb je geen zin om verder te zoeken? Daarnaast kun je op nog veel meer andere manieren naar je make-up kijken. Brengt het je natuurlijke ‘ik’ naar voren, of word je teveel gecamoufleerd? Dat laatste zou natuurlijk zonde zijn.

 

Feestdagen

In de salon krijgen we regelmatig te horen van klanten dat ze het moeilijk vinden om de juiste kleuren te kiezen, die passen bij hun haar en hun huid. Daarom organiseren we bij schoonheidssalon De Rode Pilaren speciale make-upadviesdagen. Op deze dagen helpen we de klant bij het kiezen van de juiste make-up. Zeker met de feestdagen in aantocht is dit hét moment om langs te komen!

Annemarie Börlind

We werken tijdens de make-upadviesdagen met de decoratieve make-up van Annemarie Börlind. Dit cosmeticamerk benadrukt je natuurlijke schoonheid op glamoureuze wijze. Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke stoffen, in combinatie met vernieuwende recepten, geven onze cosmetica verzorgende eigenschappen en een goede verdraagbaarheid. De plantenextracten komen uit een gecontroleerd biologische teelt. Vanuit een diepte van meer dan 160 meter brengt Annemarie Börlind zeer zacht bronwater uit haar eigen bron in het Zwarte Woud omhoog. Anders dan leidingwater is bronwater vrij van schadelijke stoffen zoals chloor en andere chemicaliën zoals residuen van pesticiden en kunstmatige hormonen. Dit natuurlijke bronwater is de ideale basis voor onze verzorgingsproducten. Er wordt geen gebruik gemaakt van dierlijke extracten, parabenen en siliconen.

Dr. Hauschka

Een ander cosmeticamerk waar we veel mee werken is Dr. Hauschka, een natuurlijk en expressief make-upmerk. Schoonheid wordt gedefinieerd door uitstraling en levendigheid. Dat is hoe de natuurlijke make-up van Dr. Hauschka jouw unieke persoonlijkheid laat stralen. Deze make-up producten bevatten minerale pigmenten die perfect aansluiten bij jouw huidskleur. Met verschillende kleuren experimenteren en afhankelijk van je stemming verschillende looks uitproberen: de veelzijdige kleurrijke make-uplijn van Dr. Hauschka is ontstaan in samenwerking met professionele visagisten.

Make-upadviesdagen

Tijdens de make-upadviesdagen maak je niet alleen kennis met deze cosmeticamerken, maar kijken we ook naar wat het beste bij jouw huid en uitstraling past. Ieder mens is immers uniek! Onze schoonheidsspecialisten Laura en Jacqueline verzorgen deze make-upadviesdagen op de volgende data.

 • 10 november bij De Rode Pilaren Middelburg
   Telefoonnummer: 0118639905
 • 24 november bij De Rode pilaren Vlissingen
  Telefoonnummer: 0118430250
 • 1 december bij De Rode Pilaren Goes
  Telefoonnummer: 0113250515
 • 10 december bij De Rode Pilaren Bergen op Zoom.
  Telefoonnummer: 0164236375

Ben je geïnteresseerd? Kom dan snel naar één van onze salons voor het maken van een afspraak!

Instagram
WhatsApp