Skin Food: 100% natuurlijke voeding voor je huid

Niet alleen gezonder eten, ook gezonder smeren. Een deel van wat je opsmeert komt in je lichaam terecht. Met het Skin Food menu zorgen we dat jouw huid 100% natuurlijke voeding krijgt. Wij vinden dat wat je smeert, je ook moet kunnen eten. Dus wat eet jouw huid vandaag?

Het volledige Skin Food menu

Ontdek meer intensief voedende Skin Food producten, uiteraard allemaal 100% natuurlijk.

Voedende en verwennende verzorging

Weleda Skin Food zorgt voor een intensieve, langdurige hydratatie. Het herstelt de barrièrefunctie van je zeer droge huid. Zodat je huid weer soepel, zacht en gezond aanvoelt. Het Skin Food Menu is 100% natuurlijk en je huid krijgt direct verlichting.

Geniet van de 100% natuurlijke unieke Skin Food geur. Zoete sinaasappel en aromatische lavendel, aangevuld met de geur van benzoëhars.

100% natuurlijke voeding

De Skin Food formule bestaat uit geneeskrachtige plantenextracten die de huid herstellen en tot rust brengen, zoals driekleurig viooltje, biologische Calendula en kamille. Deze unieke combinatie heeft een basis van oliën en wassen die de huid intensief voedt en soepel maakt.

Nieuwe duurzame verpakkingen

De nieuwe Skin Food Body Lotion fles is gemaakt van 97% gerecycled PET. Zowel de fles als het deksel zijn 100% recyclebaar. Skin Food Body Butter zit vanaf nu in een luxe groen glazen pot. We gebruiken 85% gerecycled glas en groen glas is oneindig recyclebaar. Goed voor jou en de planeet!

Biodiversiteit en duurzaamheid

Het Skin Food menu voldoet aan de specifieke en strenge eisen van het UEBT Ethical Biotrade-keurmerk. Een keurmerk met ecologische, sociale en economische aspecten, dat Weleda met trots draagt.

 

 

Instagram
WhatsApp