Dr. Hauschka 55 jaar!

Elk idee dat je hebt en elke beslissing die je maakt, het heeft gevolgen voor jezelf en de wereld om je heen. Een idee dat klein begint, maar uitgroeit tot iets groots. Zo experimenteerde Rudolf Hauschka begin vorige eeuw met plantenextracten – en hield daarbij alles in het oog: de hele mens en de hele natuurlijke omgeving.

Het verhaal van Dr. Hauschka.

De oprichter Rudolf Hauschka deed het graag anders. Zo vond hij het maar niks dat plantenextracten vaak alcohol als conserveermiddel bevatten. Jarenlang deed hij onderzoek naar geneesmiddelen met ritmische plantenextracten die het zelfherstellende vermogen van het lichaam te activeren. Puur natuur en zonder conserveringsmiddelen. En met succes: volgens Hauschka lag het geheim in het volgen van de ritmes van de natuur.

 

Toen de wens ontstond om het assortiment uit te breiden met cosmetica passend bij de holistische filosofie van WALA, kwam de Weense schoonheidsspecialiste Elisabeth Sigmund in beeld. De harmonische samenwerking tussen Rudolf Hauschka en Elisabeth Sigmund heeft geresulteerd in al 55 jaar Dr. Hauschka: 100% zuivere natuurcosmetica voor gezichts- en lichaamsverzorging, make-up en therapeutische behandelingen.

Elisabeth Sigmund was een vrije geest. Wenen, Stockholm, India, Eckwälden: nieuwe avonturen waren haar niet vreemd, maar toch volgde ze altijd haar eigen pad. Een pionier als het gaat om natuurlijke cosmetica. Al 55 jaar proberen we elke dag een beetje zoals haar te zijn.

Bron: Dr. Hauschka

Klik hier om de Dr. Hauschka producten te bekijken!

Instagram
WhatsApp