Regenererende verzorging in plaats van anti-aging

Huidveroudering is een natuurlijk proces. Dat kan niet gestopt worden. Een verzorging die het zelfherstellend vermogen van de huid ondersteunt, kan het proces wel vertragen. Omdat geen enkele cosmetica het natuurlijke verouderingsproces van de huid kan omkeren, spreken we niet over anti-aging cosmetica.

Met de verzorgende producten van de Dr. Hauschka Regeneratielijn krijgt de rijpere, veeleisende huid de juiste ondersteuning voor meer vitaliteit, om de dagelijkse uitdagingen het hoofd te bieden. Vroegtijdige rimpelvorming kan zo bijvoorbeeld worden voorkomen en de huid krijgt nieuwe impulsen. Ze ziet er stralend en verzorgd uit, passend bij de individuele mens in zijn specifieke situatie.

Vanaf welke leeftijd adviseert u de producten van Dr. Hauschka Regeneratie te gebruiken?

Als je het gevoel hebt dat je huid minder veerkrachtig wordt, droger en dunner aanvoelt en rimpeltjes vertoont, dan past zij in het beeld van de rijpere huid. Dat is vaak zo rond de leeftijd van 40. De huid stelt nu andere eisen. De regenererende verzorging van Dr. Hauschka houdt hier rekening mee en spreekt deze huid direct aan. Onze formuleringen zijn zo geconcipieerd dat je huid wordt ondersteund, maar actief moet en mag blijven. 

Vernieuwing is iedere nacht een thema.

Een wezenlijk kenmerk van Dr. Hauschka is het bijzondere nachtverzorgingsconcept. Terwijl de huid overdag bescherming nodig heeft, geniet ze er ‘s nachts van als ze vrij kan ademen en zich door levendige impulsen van binnenuit kan regenereren. Voor de rijpere huid geldt dit eens te meer. Onze regenererende verzorging bevat daarom geen rijke nachtcrème, maar wel een verstevigend serum en intensieve conditioners, die de huid versterken en harmoniseren.

Welk specifiek ingrediënt kenmerkt de regenererende verzorging?

In de regeneratieproducten van Dr. Hauschka verwerken we een WALA-eigen plantenextract van rode klaver. Dit extract van rode klaver geeft de huid vitale impulsen die een positieve invloed hebben op het herstellend vermogen en daarmee ook op de regeneratie van de huid.

De rode klaver is een plant die van mei tot september vrijwel overal bloeit en door het oogsten steeds krachtiger bijgroeit. Deze plant kent het geheim van de vernieuwing. Daarom kenmerkt de ongemeen vitale rode klaver de regenererende verzorging van Dr. Hauschka. Zeven dagen lang rijpt een waterig zetsel van de rode klaver in grote aardewerk potten. ’s Ochtends en ’s avonds wordt dit zetsel stevig met de hand omgeroerd. Zo ontstaat een kostbare essence, die het herstellend vermogen van de rode klaver in zich draagt.

We hebben voor elk preparaat van de Dr. Hauschka Regeneratielijn een eigen samenstelling ontwikkeld rond het motief van de rode klaver. Elk product is daarom, afhankelijk van de taak, op zijn eigen manier effectief.

Bekeijk hier alle regeneratieproducten van Dr. Hauschka voor gezicht en lichaam!

 

Bron: Dr. Hauschka

Instagram
WhatsApp