Over ons

Er is niks fijners dan jezelf van tijd tot tijd eens te laten verwennen…

Graag nodigen wij u van harte uit een keertje plaats te nemen in de behandelstoel om te genieten van een heerlijk ontspannende behandeling.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht met huidproblemen. We gaan dan samen op zoek naar de oorzaak en pakken het probleem op een natuurlijke en huidvriendelijke manier aan.

Alle behandelingen die wij geven zijn op maat gemaakt, dus helemaal afgestemd op uw huid. Het spreekt voor zich dat u bij ons altijd terecht kunt voor adviezen op het gebied van huidverzorging. Wij adviseren graag welke huidverzorgingsproducten het beste bij u passen en welke voedingssupplementen u daarbij zou kunnen gebruiken om een optimaal resultaat te behalen.

Waar staan wij voor

Persoonlijk huidadvies

De behandelingen die wij geven zijn op maat gemaakt, dus helemaal afgestemd op uw huid. Het spreekt voor zich dat u bij ons altijd terecht kunt voor adviezen op het gebied van huidverzorging:

Zuiver natuurlijke oorsprong

Alle huidverzorgende producten waar wij mee werken zijn op natuurlijke basis, vrij van parabenen, paraffine, chemische geur en kleurstoffen.

Flexibel schema

U kunt 6 dagen per week bij ons terecht voor een schoonheidsbehandeling. Bel naar het gewenste filiaal om een afspraak te maken.

Specialisten

014-27032021

Laura

Schoonheidsspecialiste in filiaal Bergen op Zoom

Ik hoop dat ik u snel een keer mag verwelkomen in onze salon. En dat we dan samen kunnen kijken welke behandeling bij u en uw huid past.

018-Ylja en Ella 08042023

Ylja

Schoonheidsspecialiste in filiaal Goes & Bergen op Zoom

Graag breng ik u weer helemaal tot rust tijdens één van onze gezichtsbehandelingen of kies eens voor een ontspannende massage.

Contact

    Met welk Salon wilt u contact opnemen? (verplicht veld)

    Instagram
    WhatsApp