De musthave voor een stralende huid in de zomer

Voelt je huid soms trekkerig en droog aan? Niet fijn, helemaal niet als de zon schijnt en je je korte broeken uit de kast trekt. Juist nu wil je een stralende huid, van top tot teen. Daarom delen we de musthave voor een stralende huid in de zomer. En het is de winnaar van de Elle Beauty Awards 2024!

Verzorging van top tot teen

Zomerse dagen vragen om frisse, lichte verzorging. Skin Food Ultra-Light Dry Oil is een ultralichte 2-fasenspray voor je lichaam en gezicht. De olie trekt gelijk in en verzorgt en hydrateert je huid de hele dag door. Ook fijn als je haast hebt in de ochtend. Het geeft je huid een stralende gloed, de hele dag door!

Geniet van een stralende huid

Shake, spray, glow! Schud Skin Food Ultra-Light Dry Oil en spray de olie op je armen, borst, heupen en benen. Masseer de olie in door vloeiende bewegingen te maken. Strijk altijd van beneden naar boven, om zo de olie goed te verdelen. Zet je wat meer druk? Dan stimuleer je gelijk de doorbloeding. Met Skin Food Ultra-Light Dry Oil geef je je huid een hydratatieboost. Zo ziet je huid er gelijk stralend uit.

Geef jezelf een gezichtsmassage met de Gua Sha

Heb je van de Gua Sha steen gehoord? Deze hartvormige steen is gemaakt van jade of rozenkwarts. Door je gezicht met een Gua Sha steen te masseren stimuleer je de doorbloeding van je huid. Dit zorgt voor een stevigere huid en minder onzuiverheden. Spray eerst Skin Food Ultra-Light Dry Oil op je handen en breng aan op je gezicht. Masseer met de Gua Sha steen de olie in door van binnen naar buiten te strijken. Volg de lijnen van je kaken, jukbeenderen en wenkbrauwen. Zo heb je binnen no-time een stralende én zijdezachte huid.

Winnaar van de ELLE Beauty Awards 2024

Elk jaar testen ELLE-beautyjournalisten wereldwijd beautyproducten. Skin Food Ultra-Light Dry Oil won in de categorie Best Green Skincare! Tip: neem de olie mee in je strandtas na een dag zonnen en in je koffer voor op vakantie. 

Het hart van de formule

Wist je dat al onze producten worden gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten? De natuur heeft wat je huid nodig heeft. In Skin Food Ultra-Light Dry Oil vind je de klassieke Skin Food formule, met driekleurig viooltje, biologische Calendula en kamille. Maar we voegen er ook voedende jojoba-olie aan toe voor een extra hydraterend gevoel.

Bron:

Weleda

https://www.weleda.nl/magazine/beauty/de-musthave-voor-een-stralende-huid-in-de-zomer

Instagram
WhatsApp