Mooie benen krijg je zo!

Mooie benen krijg je zo!

Zodra de temperaturen weer stijgen, kunnen de zomerse kledingstukken weer uit de kast worden gehaald. Maar wat komen dan ook weer tevoorschijn? Juist: je benen! In de winter kun je je benen nog verbergen onder een broek en maakte het niet zoveel uit hoe ze eruit zagen. Maar is het toch echt weer tijd voor een beetje verzorging. In dit blog geven we tips voor mooie, glanzende en verzorgde benen!

Aan de slag

Haargroei hebben we allemaal. De één omarmt het, terwijl het voor de ander storend kan zijn. Gelukkig zijn er verschillende methodes om je benen te ontharen. De snelste en meest gebruikte methode is scheren. Maar dit is niet per se de beste manier voor iedereen. De haartjes groeien bijvoorbeeld snel weer terug. Je kunt er daarom ook voor kiezen om je benen te waxen. Dat kun je zelf doen, of je kunt het laten doen door een specialist. Het resultaat is perfect en je hoeft je minstens een paar weken niet druk te maken over nieuwe haartjes!

Glans door hydrateren

Ben je klaar met het ontharen van je benen? Een cruciale stap na het ontharen is hydrateren! Scheren of waxen irriteert namelijk je huid. Daarom mag je huid ook verwend worden met een voedende crème. Door te hydrateren, herstel je je huidcellen en zorg je ervoor dat ze weer in een goede conditie komen. Daarnaast zijn je benen waarschijnlijk al glad door het ontharen, maar voor nóg meer glans is een hydraterende olie een aanrader.

Je benen exfoliëren

Wat je eens in de zoveel tijd ook mag toevoegen aan je verzorging is een scrub of een peeling. Door dit regelmatig te gebruiken, verwijder je dode huidcellen en stimuleer je je celvernieuwing. Er wordt dus plaatsgemaakt voor een nieuwe, glanzende huidlaag. Bovendien zal je huid daar nog mooier en egaler bruin van worden. Twee vliegen in één klap!

In beweging

Bewegen is goed voor iedereen. Het houdt je fit en gezond. Ook wanneer je mooie benen wilt, is voldoende beweging belangrijk. Door veel te bewegen, krijg je een betere bloedsomloop waarmee je spataderen vermindert en vermijdt. Daarnaast kweek je spieren, wat voor mooie, gedefinieerde beenspieren en een strakkere huid zorgt. Heb je toch last van ontsierende spataderen? Met onze DRP Beengelei en DRP Benen OPC Voedingssupplement kun je ze goed tegengaan en alsnog voor een stralende huid zorgen!

Finishing touch

Wil jij als finishing touch nog een gezonde, bruine kleur op je benen? De zon is één optie, maar duurt vaak wat langer. Bovendien kan uv-straling je huid beschadigen. De Sunless Bronze Zelfbruiner van Annemarie Börlind is dan de ideale oplossing. Hoogwaardige plantaardige oliën en zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten, zoals walnootextract, geven je gezicht en lichaam een natuurlijke bruine kleur. En dat in elk seizoen van het jaar! De huid krijgt in slechts een paar uur op een gezonde manier een egaal bruine kleur, waarvan de intensiteit kan worden verdiept door het gebruik te herhalen.

Heb je vragen over de verzorging van je benen? In de beautysalon van de Rode Pilaren vertellen we je er graag alles over. Neem gerust contact op!

Instagram
WhatsApp