Nieuw: Skin Food Voedende Gezichtsverzorging

Biologisch en 100% natuurlijk

Het geheim van Skin Food? De kalmerende plantenextracten van driekleurig viooltje, biologische Calendula en biologische Kamille. Aan deze geliefde Skin Food formule zijn kostbare ingrediënten toegevoegd. Zoals extract van olijfblad en Sacha-Inchi olie. Deze ingrediënten brengen je huid tot rust, herstellen de huidbarrière en zorgen voor een zijdezachte huid.

* 15 minuten na eenmalig gebruik. Gemeten in een gebruikersonderzoek. ** Na tweemaal daags gebruik gedurende 4 weken. *** Na tweemaal daags gebruik gedurende 1 week.

Skin Food Voedende Gezichtsverzorging

Laat je huid stralen met de 100% natuurlijke producten. Je koopt de dag- en nachtcrème in een groene pot van gerecycled glas. En Skin Food Voedende Reinigingsgel zit in een tube van 100% gerecycled aluminium.

Het ‘Skin Food Hart’

Biologische kamille, biologische Calendula, driekleurig viooltje en rozemarijn vormen het hart van de Skin Food formule. Maak kennis met de kalmerende plantenextracten.

Skin Food Voedende Dagcrème

De dagcrème voedt en hydrateert je huid intensief. Skin Food Voedende Dagcrème trekt snel in en is een fijne basis voor onder je make-up. Voor een zijdezachte huid en een mooie gloed.

Klik hier voor meer informatie!

 

———-

Skin Food Voedende Nachtcrème

Skin Food Voedende Nachtcrème combineert het extract van driekleurig viooltje en Calendula met Sacha-Inchi olie en shea butter. De nachtcrème voedt je huid intensief, versterkt de huidbarrière en stimuleert de natuurlijke celvernieuwing.

Klik hier voor meer informatie!

 

———-

 

Skin Food Voedende Reinigingsgel

De reinigingsgel verandert op je huid van een gel in een olie. Voeg je water toe? Dan ontstaat er een melkachtige emulsie die je huid op milde wijze reinigt. Skin Food Voedende Reinigingsgel verwijdert in water oplosbare make-up zonder je huid uit te drogen.

Klik hier voor meer informatie!

 

———-

 

Hoe gebruik je Skin Food Voedende Reinigingsgel?

Reinigingsgel of gezichtsmasker? Skin Food Voedende Reinigingsgel is het allebei! Maak je huid zacht en schoon met 100% natuurlijke ingrediënten.

Ontdek de nieuwe ingrediënten van de Skin Food formule

Kostbare ingrediënten zijn toegevoegd aan het hart van de Skin Food formule. De combinatie brengt de huid tot rust, herstelt de huidbarrière en zorgt voor een zijdezachte huid.
 
 

Zorg voor je huid én voor de natuur

Met Skin Food Voedende Gezichtsverzorging zorg je niet alleen voor je huid, maar ook voor de planeet. De potten zijn gemaakt van gerecycled groen glas. En Skin Food Voedende Reinigingsgel koop je in een tube van 100% gerecycled aluminium.

 

KLIK HIER VOOR HET HELE SKIN FOOD ASSORTIMENT!

 

Bron:
Weleda.nl

Instagram
WhatsApp