Annemarie Borlind Zonverzorging

Zonneschijn zorgt voor levendige warmte en verhoogt ons welzijn. Helaas heeft de UV-straling die zonneschijn bevat ook schadelijke effecten op onze huid, met zonnebrand en tekenen van veroudering als zichtbare gevolgen. Om je huid te beschermen en te voorzien van hoogwaardige voeding, hebben we ANNEMARIE BÖRLIND SUN ontwikkeld. Of je huid nu behoefte heeft aan zonnecrème, zonnebrandcrème, aftersun of zelfbruining, ontdek onze krachtige beschermingsproducten en laat je huid stralen!

Dit is onze zonnecrème – ANNEMARIE BÖRLIND Natural Beauty

Zonbescherming geïnspireerd door de natuur: BÖRLIND SUN Sun Cream maakt gebruik van natuurlijke proactieve ingrediënten uit de kombu-algen. Gevormd door de getijden, bevat de energiecentrale actieve ingrediënten die beschermen tegen de zon en ontstekingen voorkomen. In combinatie met hoogwaardige minerale en andere functionele zonbeschermingsfilters ontstaat een huidvriendelijke zonnebrandcrème die uw huid betrouwbaar beschermt tegen UVA- en UVB-straling. Het wikkelt zich als een onzichtbare sluier om je huid en laat je zacht aanvoelen. Antioxidanten zoals vitamine C, provitamine E of rozemarijnbladextract zorgen er ook voor dat vrije radicalen worden geneutraliseerd. Alles zodat je huid in haar natuurlijke balans blijft.

Onze zonnecrème belooft:

  •     Geen microplastics
  •     Geen minerale oliën
  •     Geen parabenen
  •     Geen siliconen

Tip: Al onze zonverzorgingsproducten kun je zowel op je gezicht als op je lichaam gebruiken.

Waarom is bescherming tegen de zon belangrijk?

Onze huid heeft een uniek systeem dat zichzelf kan reguleren op gevaren van buitenaf. Sommige invloeden, zoals de UV-straling van de zon, kunnen dit systeem echter doen wankelen. Kortgolvige UVA-straling en langgolvige UVB-straling hebben hier een grote invloed op. Wanneer onze huid wordt blootgesteld aan intensieve UVA-straling, raakt de bovenste huidlaag ontstoken, wat resulteert in zonnebrand. UVB-straling dringt nog dieper door in de huid, wat resulteert in schadelijke moleculen die vrije radicalen worden genoemd. Ze reageren met de celstructuur van onze huid in onze huid waardoor de huid vroegtijdig veroudert. Uitgebreide zonbescherming is belangrijk omdat het de huid beschermt tegen zonnebrand en vroegtijdige veroudering, waardoor de natuurlijke functies van de huid behouden blijven.

Dit is belangrijk voor ons: onze zonbeschermingsproducten zijn koraalrifvriendelijk

Goed voor onze huid – Goed voor de natuur: ANNEMARIE BÖRLIND SUN ziet bewust af van het gebruik van zonbeschermingsfilters zoals oxybenzone en octinoxaat. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat deze actieve ingrediënten niet via de huid in het zeewater terechtkomen en leiden tot schadelijke effecten zoals koraalverbleking. Bovendien is onze zonnebrandcrème ontworpen zonder nanodeeltjes, aangezien ook deze deeltjes vermoedelijk schadelijk zijn voor het oceaanmilieu en de organismen die erin leven.

  •     Koraalrifvriendelijk
  •     Nano-vrij

Zonnecrème en huidverzorging van ANNEMARIE BÖRLIND

Wil jij een goed gevoede en stralende zomerhuid? Ontdek dan de zonbeschermingsproducten van ANNEMARIE BÖRLIND. Hier vindt u hoogwaardige verzorgingsproducten die u betrouwbaar beschermen tegen zonnebrand en door de zon veroorzaakte huidveroudering.

Ben je op zoek naar een zonnebrandcrème die vegan en dierproefvrij is? Veel van onze producten bevatten puur plantaardige actieve ingrediënten: met de SUN ANTI-AGING zonnecrème en de AFTER SUN verzachtende lotion krijg je een uitgebreide en veganistische zonbescherming. Voor de gevoelige en vette of acnégevoelige huid hebben we een geschikte variant op gelbasis. Probeer onze vegan SUN CARE Fluid en onze AFTER SUN Cooling Gel. Laat je online inspireren en geef je huid de zonverzorging die het verdient.

Bron: Annemarie Borlind

Instagram
WhatsApp