Maak je eigen klei masker

Om je masker te maken, kun de Argiletz klei in een tube gebruiken of je eigen pasta maken. Als u kiest voor de “doe-het-zelf”-oplossing, overweeg dan om gebruiksvoorwerpen en kommen van glas of hout te gebruiken. Vermijd metaal dat de eigenschappen van de klei verandert. Voor een nog meer gerichte behandeling is het ook mogelijk om andere ingrediënten toe te voegen zoals essentiële oliën , plantaardige oliën of rozenwater uit ons assortiment. Hou bij het opbrengen de ogen vrij en zorg dat het masker niet uit droog. Het rozenwater kan evt. in een verstuiver gebruikt worden, om het masker te bevochtigen. Spoel het masker na 10 min. van de huid af.

Masker voor de vette huid:

Ingrediënten:

Masker voor de droge huid:

Ingrediënten:

Masker voor de doffe rijpere huid

Ingrediënten:

Masker voor rode geïrriteerde huid

Ingrediënten:

Het haarmasker van Rhassoul-klei is een all-in-one behandeling: naast het voeden en remineraliseren van het haar, zuivert en reinigt het de hoofdhuid in de diepte. Slechts 10 minuten aangebracht op de hele schedel en vervolgens gespoeld met helder water, maakt het haar lichter en soepeler Bij droog haar kan men 1 eetlepel jojoba-olie aan het masker toevoegen.

Als tip !!! Je kan ook de poedervormige Rhassoul-klei gebruiken als een 100% natuurlijke droogshampoo. Breng gewoon ultra geventileerd poeder aan op je wortels, masseer lichtjes en schud dan je haar uit (of gebruik de lucht van een föhn!) om de poederachtige look in je haar weg te blazen.

Niet gebruiken in zeer poreus haar.

Laat je gerust informeren in één van onze salons en ontdek wat klei voor jouw huid en haar kan doen!

Instagram
WhatsApp